Win het boek ‘Holland Winter Wonderland’ van Frans Lemmens- gesloten

Marene Hendriksen

28 December 2018

Frans Lemmens

Deze winactie is afgelopen. De oude meesters wisten al wel raad met het onderwerp, maar de oer-Hollandse winter inspireerde ook nieuwe meester Frans Lemmens. Hij legde onze winters vast met zijn camera en bundelde zijn werk in het net verschenen boek ‘Holland Winter Wonderland’. Goed nieuws: wij mogen 3x zijn prachtige boek weggeven! 

Frans Lemmens

Hij is al 30 jaar fotograaf van prachtige natuur- en reisfoto’s en legde bijzondere plekken vast zoals Antarctica en de Sahara. Vanaf 2010 begon Frans zich, samen met echtgenote Marjolijn, te focussen op fotografie van landschap en natuur in Nederland. Dat resulteerde in prachtige fotoboeken, waaronder het net verschenen ‘Holland Winter Wonderland’.

Holland Winter Wonderland

In het fotoboek van Frans Lemmens wordt in 150 foto’s van landschappen, natuur, schaatsers en dierenleven de Nederlandse winter schitterend verbeeld. Nederland onder een laag ijs, sneeuw en kou levert indrukwekkende beelden op die van alle tijden zijn. Niet voor niets wordt de Nederlandse winter volgens velen gezien als een van de mooiste seizoenen. Kijk voor meer inspiratie op www.franslemmens.com.  

Kans maken?

Vul dan snel onderstaand winformulier in!

Deze winactie loopt t/m 24 januari 2019 23:59 uur. De winnaar wordt willekeurig gekozen en krijgt bericht via e-mail. Bekijk hier onze spelvoorwaarden. Bekijk ook onze andere winacties! Tekst: Laurence Talet | Beeld: Frans Lemmens 


Gratis voor jouMeer Acties en aanbiedingen