Win het boek ‘Een jaar in mijn tuin’ van Jacqueline van der Kloet – gesloten

Marene Hendriksen

24 May 2019

Jacqueline van der Kloet

Deze winactie is afgelopen. Het weer wordt beter dus we gaan allemaal weer lekker onze tuin in. Maak dat tot een nóg groter feest met het boek ‘Een jaar in mijn tuin’ van Jacqueline van der Kloet. Goed nieuws: wij mogen 5 exemplaren weggeven !

Jacqueline van der Kloet

Tuin en landschapsontwerper Jacqueline van der Kloet is een ware tuincelebrity: ze realiseerde werelwijd grote projecten, onder meer in New York en Japan. Ze weet de mooiste combinaties te maken met bollen en vaste planten. De Theetuin, haar eigen tuin in Weesp, vormt de basis voor ‘Een jaar in mijn tuin’. In haar boek geeft ze haar persoonlijke tips prijs voor tuinindeling, plantencombinaties, verzorging en onderhoud. Het resultaat is een inspirerend naslagwerk voor iedere tuinbezitter. Een jaar in mijn tuin, 272 pagina’s, € 39,99, Forte Groen en Hélène Lesger Books.

Kans maken?

Vul dan snel onderstaand winformulier in.

  SAMENSTELLING MIRJAM ROSKAMP EN THEA SEINEN | OMSLAGBEELD PEZIBEAR Deze winactie loopt t/m 24 juni 2019 23:59 uur. De winnaar wordt willekeurig gekozen en krijgt bericht via e-mail. Bekijk hier onze spelvoorwaarden. Bekijk ook onze andere winacties!


Gratis voor jouMeer Acties en aanbiedingen