Onze populairste Instagramposts van 2018

seasons

15 December 2018

Instagramposts

Een kleurrijke collage van dieren, bloemen, planten, landschappen, interieurs en gerechten. Dat is wat je ziet als je ons Instagram account bekijkt. Hier een terugblik op onze populairste Instagramposts van 2018. Volg je ons nog niet op Instagram? Neem dan gauw een kijkje op ons account: @seasonsmagazine  en laat ons weten wat je graag wilt zien in het nieuwe jaar. 

Seasons Instagramposts

1. Scharreltantes

https://www.instagram.com/p/BpbX9TNCWi5/?utm_source=ig_web_copy_link Boven: scharrelend door het leven gaan, dat gun je iedere kip. Lees hier over een heel bijzondere scharrelaar: de uilebaard: kip met een Burberry-look.

2. Boeket-inspiratie

https://www.instagram.com/p/Bpj6V2JgIKA/?utm_source=ig_web_copy_link Boven: om heel blij van te worden, dit prachtige herfstboeket. Kijk voor meer herfstboeket-inspiratie op Sierappeltakken, ideaal om mee te decoreren.

3. Winterplaatje

https://www.instagram.com/p/Bq1dInygETI/?utm_source=ig_web_copy_link Boven: kunnen we aanbevelen: geregeld een weekend weg plannen in Nederland, in de Achterhoek bijvoorbeeld. Genieten van de stilte, samen wandelen, eten, uitslapen en opgeladen weer naar huis. Lees hier meer: Ontdek de wilde achterhoek

4. Hoge feelgoodfactor

https://www.instagram.com/p/Bp_enQfgr-E/?utm_source=ig_web_copy_link Boven: hier willen we wel logeren. Dat kan. Diep in de Ardennen ontdekten we zo’n 20 sfeervolle boshuisjes met een hoge feelgoodfactor. De interieurs zijn allemaal verschillend, maar stuk voor stuk gemaakt en ingericht met de materialen van het bos. Lees meer op: logeren in een boshuisje.

5. Het lage land

https://www.instagram.com/p/BpXKgtBCldB/?utm_source=ig_web_copy_link Boven: onze nieuwe columnisten Renske en Loek ‘bezingen’ in woord en beeld ons lage land. Ze wonen samen met hun jonge kinderen op een oude boerderij In West-Friesland.

6. Crostata van pompoen & rozemarijn

https://www.instagram.com/p/BppH_wYgLp1/?utm_source=ig_web_copy_link Boven: deze crostata is een authentiek gerecht dat in de herfst in Italië wordt bereid. Onze medewerker Natascha Boudewijn geeft met het vlechtwerk en de blaadjes van deeg haar eigen draai aan dit origineel Italiaanse recept. Klik hier voor het recept.

7. De moestuin van Kirsten en Willem-Jan

https://www.instagram.com/p/Bp1So3hgeka/?utm_source=ig_web_copy_link Boven: zelfs in de koudste maanden groeit er allerlei eetbaars in de moestuin van Kirsten Eckhart en Willem-Jan Hendriks. In hun ontbijt- en lunchrestaurant Gartine koken ze met de vers geoogste producten.

8. Geluksmoment

https://www.instagram.com/p/Bkcs8o9HDFO/?utm_source=ig_web_copy_link Boven: hier verheugen we ons nu al op: een veldboeket plukken. Als dat niet lukt in eigen tuin, is er altijd wel een pluktuin in de buurt. Lees meer op: 12 favoriete pluktuinen 4x pluktuinen met bosvruchten 4 favoriete pluktuinen

9. Homemade flensjestaart

https://www.instagram.com/p/BmvRouAlITr/?utm_source=ig_web_copy_link Boven: bij deze flensjestaart met bramen, bessen en frambrozen lik je je vingers af. Kijk voor het recept op: flensjestaart met bosvruchtenjam.

Klik hier voor al onze Instagramposts


Gratis voor jouMeer Dieren