Noordelijke Kwekerijdagen op Tuingoed Foltz

Laurence Talet

3 April 2019

kwekerijdagen

De Noordelijke Kwekerijdagen in Groningen zijn een feest voor plantenfans en tuinliefhebbers. Hier ontmoet je op 27 en 28 april topkwekers, ontwerpers en andere tuinspecialisten. Het plantenaanbod is om hebberig van te worden en er zijn korte voordrachten van kwekers, muziekoptredens en demonstraties.

Inspiratie voor groenliefhebbers

De Noordelijke Kwekerijdagen is één van grootste plantenfairs van Nederland en onderscheidt zich vanwege de focus op nieuwe, andere en onbekende planten. Naast het grote plantenaanbod zijn er tuinboeken, tuinkaarten, tuinbeelden en tuinzaden te koop. Alles om jouw droomtuin te creëren. Dit jaar zullen de Noordelijke Kwekerijdagen extra feestelijk zijn, want het evenement bestaat twintig jaar.

Plantenpraat

Kwekers, tuinschrijvers, ontwerpers en tuinkunstenaars houden informele lezingen tussen eigen planten of die van een collega. Altijd wetenswaardig en soms hilarisch.

Muziek, tea & scones

Op het terras is een wijnproeverij ingericht en worden Engelse teas & scones en andere lekkernijen geserveerd. Geniet ondertussen van de livemuziek, verzorgd door verschillende muzikanten. Openingstijden: 27 en 28 april 2019 Tijden: 10.00-17.00 uur Entree: € 4,00 Adres: Tuingoed Foltz, Hereweg 346, 9651 AT Meeden Kijk voor meer informatie op: www.tuingoedfoltz.nl Kijk voor meer weekendtips in onze online Agenda.

Lees ook:

Munt kweken Alles wat je wilt weten over de grassentuin Tuintips voor de maand april


Gratis voor jouMeer Agenda