Thuistip: escape-tv op het Britse platteland

Annemarie Maarhuis

2 April 2020

Niet naar buiten? Dan haal je de wereld gewoon naar binnen met tv-programma Escape to the Country met de mooiste huizen op het Britse platteland.

Niet naar buiten? Dan haal je de wereld gewoon naar binnen! Dit keer met: het tv-programma ‘Escape to the Country’. Hiermee kun je al kijkend genieten van de mooiste landschappen en droomhuizen op het Britse platteland.

Romantische huizen in schitterende landschappen

We kunnen dan wel niet veel ondernemen in deze crisistijden, ontsnappen aan de werkelijkheid kan gelukkig maar al te goed. Voor een humeur-verhogende dosis romantische huizen in schitterende landschappen schakel je gewoon regelmatig in op ‘Escape to the country’ op BBC One. In deze serie (opgenomen voordat de quarantaine begon) volgen we stadsmensen die op zoek gaan naar hun droomhuis op het Britse platteland, en dat levert heerlijke televisie op. Het is dan ook geen wonder dat dit programma al sinds 2002 niet van de buis is weg te slaan. Info: op BBC1, vrijwel dagelijks om 16.00 uur. BEELD IVY BARN/UNSPLASH Kijk voor meer thuistips in onze online Agenda.


Gratis voor jouMeer Agenda