Groene, gele en witte pompoenen om te zoenen & creatieve tips

Marloes Blom

28-10-2019 12:00:35

Pompoenen

De olijke oranje is ideaal voor feesten en partijen, witte en groene pompoenen duld je altijd om je heen. Om mee te stapelen, te schuiven en elke uitstalling net dat beetje ‘je ne sais quoi’ mee te geven.

De familie Pompoen

PompoenenVan links naar rechts: Lichtgroene pompoen Marble, twee keer de donkergroene pompoen Triamble, fleskalebas Birdhouse Bottle, lichtgele pompoen Pears & Eggs, mini-pompoen Mini Bottle, opnieuw de lichtgroene Marble, grote grijze pompoen Maxi Prince, platte pompoen Patisson Custard White, de kleine witte pompoenen Baby Boo, de iets grotere witte pompoen Casperita, en nogmaals de lichtgele Pears & Eggs.

Zelf zaaien

Als je de zaden van deze pompoenen in de lente zaait, geniet je een tijd later van je zelf gezaaide en geoogste pompoenen pracht!

pompoenen

Pompoenen kopen

Kant en klare pompoenen en kalebassen zijn bijvoorbeeld te koop via De pompoenwinkel 

Je creativiteit erop loslaten

Ze zijn prachtig verstild zoals ze zijn. Wil je er toch je eigen draai aan geven, dan zijn er talloze opties. Je kan het zo bont maken of juist eenvoudig houden als je zelf wil. Op de site van Good Housekeeping staan inspirerende pompoencreaties voor Halloween waar geen mes aan te pas komt, ook wel zo fijn. En die creaties staan natuurlijk net zo prachtig na Halloween. Andere ideeën:

CREDITS: Fotografie Albert Roosenburg | Styling Annelies Morris – m.m.v. De Pompoenenkar.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Nu in de winkel!


Meer Natuur