7x inspirerende plantenhoekjes

Marene Hendriksen

23 October 2018

Plantenhoekjes

Het combineren van planten en potjes is helemaal hot. Zo komen de leukste en creatiefste plantenhoekjes tot stand die je interieur helemaal af kunnen maken. Wij zijn al lange tijd fan van deze trend dus daarom delen wij wat fijne inspiratie met jullie. 

Hangende plantenhoekjes

Een saai hoekje opvullen met hangende planten is altijd een succes. Hang vooral verschillende soorten exemplaren in verschillende soorten potjes bij elkaar voor een speelser effect. Ben je niet zo thuis in de hangplanten? Hier delen wij een aantal hele leuke.    

Geordende plantenhoekjes

In een geordend maar druk plantenhoekje vol met verschillende planten zie je iets meer structuur dan in de andere twee. Wij worden hier vrolijk van. Rust is niet teruggebracht door het gebruik van dezelfde soort planten, maar door het gebruik van dezelfde soort potjes en kleuren.   

Warrige plantenhoekjes

Van rotan potjes tot stenen of houten: in de warrige plantenhoekjes komt alles samen. Het lastige hier is om het niet te rommelig te maken. Aan de andere kant: ieder hoekje zijn charme toch? Wij houden hier wel van. Ook heel leuk is het om het nog meer op te leuken met passende accessoires zoals je hieronder ook veel ziet gebeuren.  Plantenhoekjes Ben jij ook dol op deze trend?

Lees ook:

Bijzettafeltjes: de trend van dit moment 10x leuke invullingen voor onder je stolp DIY: maak van je gloeilamp een vaas


Gratis voor jouMeer Styling