Haal de seizoenen naar binnen met een Blomsterkrans

Anne Bonthuis

7 November 2017

blomsterkrans

Blomsterkrans, Noors voor bloemenkrans, is een nieuw concept waarin design en traditie worden gecombineerd. In de webshop van Blomsterkrans vind je ambachtelijke en stijlvolle bloemenkransen. Wij vinden ze prachtig!

Wintercollectie

Elk seizoen verrast Blomsterkrans met een nieuwe collectie bloemenkransen. De collectie winterkransen die je nu kunt bestellen heet Yngmar. De kransen hebben mooie koele kleuren als groen en blauw, maar ook een grijzige gloed die doet denken aan magische poedersneeuw. Een Blomsterkrans is net als een levendige poster of een mooi schilderij: je aandacht wordt er meteen door getrokken en het geeft een onmiskenbare sfeer. Bovendien heb je met deze krans meteen een duurzaam alternatief voor de kerstboom.

Mensen achter Blomsterkrans

Chantana Reemst en Bineke Posthumus zijn het team achter Blomsterkrans. Samen werken zij met veel plezier aan de opzet van duurzame en stijlvolle concepten waarin verhaal en ambacht centraal staan. Blomsterkrans werkt samen met verschillende enthousiaste mensen om haar bloemenkransen te vervaardigen. De makers van de kransen zijn erg gepassioneerd over hun ambacht. Zo is de basis van de kransen gemaakt door een ambachtelijke Nederlandse wilgenvlechter.

Geïnteresseerd?

De kransen zijn in diverse afmetingen beschikbaar: 30cm, 65cm, 75cm en 85cm diameter (met en zonder bloemen) en kosten tussen de € 29 en € 119. De kleinste krans staat prachtig op een deur of schouw en de grotere kransen zijn erg geschikt als muurdecoratie voor in de huiskamer, slaapkamer of keuken. Je kunt ook een kale krans kopen om zelf verder te versieren. Bekijk de kransen op de website van Blomsterkrans.   Fotografie: Ingrid Hofstra Atelier: WijzijnKees


Gratis voor jouMeer Adressen