Begin je eigen boomgaard

Marene Hendriksen

16-10-2018 06:01:49

boomgaard

Is het hebben van een eigen boomgaard een lang gekoesterde droom? Dan hebben wij goed nieuws! Vanaf november kun je een doe-het-zelf-fruitboompakket genaamd Baby Tree kopen. Zo heb je binnen de kortste keren je eigen (kleine) fruitgaard. Voor alles is een eerste keer, zo ook voor het aanleggen van een eigen fruitgaard. Kwekerij Fairplant uit Emmeloord maakt het je makkelijk met de Baby Tree. Zij verzorgen een gezond stekje uit eigen kwekerij die met voldoende aandacht en liefde een volwaardige fruitboom wordt. Klinkt leuk toch?

Your Baby Tree

Je kiest uit een appel, kers, peer of pruim (uit eigen kwekerij), die zowel in de volle grond of in een pot op het terras kan staan. Bij aanschaf van de babyfruitboom zit alles wat nodig is voor het kweken. Bovendien ontvang je een ‘geboortecertificaat’ waarmee je toegang hebt tot de Baby Tree community. Hier legt kweker Pim stap voor stap uit hoe je het boompje groot krijgt. Heb je nog vragen? Stel deze dan aan Pim. Handig! De baby trees voor €14,95 per stuk te koop in de webshop van www.yourbabytree.com.

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: Marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.
BEELD: PEXELS SAMENSTELLING MARIËTTE LAAN EN MIRJAM ROSKAMP

Lees ook:

De geldboom: alles wat je moet weten DIY: terrarium in glazen pot Bijzonder overnachten: lekker Hollands in een molen

Nu in de winkel!

Meer Kamerplanten