Welkom bij Seasons!

Wat leuk dat je er bent. Wij genieten van het pure leven – jij ook?

We kijken binnen in inspirerende huizen en tuinen. Je vindt bij ons alles over de tuin, trends en tips voor interieur en styling, creatieve zelfmaakideeën, puur koken met verse oogst (lekkere recepten dus!), bijzondere reizen en ontmoetingen met buitenmensen en logeeradressen midden in de natuur. Alles in en rond het seizoen. Met daarnaast natuurlijk heel veel seizoensfoto’s om even bij weg te dromen.

PS: elke twee weken schrijft Karin Bloemen een tuincolumn. Alle columns van Karin Bloemen vind je hier.

Hieronder vind je onze vijf best gelezen artikelen van deze winter:

 1. Heerlijke klassieker: goulash
  Misschien brengt het je terug in de tijd aan tafel bij je oma met een bord goulash. Zo maak je eenvoudig heerlijke goulash.
 2. Tuinverlichting: hoe en wat wat kies je?
  In donkere maanden zorgt licht voor gezelligheid, ook in de tuin. Wat is de beste tuinverlichting? Bekijk hier hoe je een verlichtingsplan maakt en dat is, gelukkig, vrij eenvoudig.
 3. Binnenkijken in een landhuis in Normandië (uit de 16e eeuw)
  Vanbuiten maakt het zestiende-eeuwse landhuis in Normandië van Sofia en Patrick Bertrand een grootse indruk. Vanbinnen voelt het verrassend cosy en warm. 
 4. 2023: dít zijn de woonkleuren (& sfeerfoto’s)
  2023 is in zicht, dus delen trendwatchers weer dé nieuwe kleuren op interieurgebied. Van natuurlijk geel tot groenblauw tot dennengroen. Net als eerdere jaren is het weer de natuur die de basis vormt voor ons interieur. Benieuwd of één van de kleuren – of een tint uit de bijbehorende paletten – iets voor jouw huis is? Hier zie je volop sfeerbeelden & kleurenpaletten in de woonkleuren van 2023.
 5. Alles wat je wilt weten over slow cooking met de hooikist – ook hoe je een hooikist maakt
  Je maaltijd laten garen in een hooikist: dat klinkt als iets uit grootmoeders tijd – en dat is het ook. Toch past deze bereidingsmethode perfect in deze tijd, want ga maar na: het verbruikt nauwelijks energie en je hebt er geen omkijken naar. De tijd doet het werk!