Moestuinvideo: de voor- en nadelen van voorzaaien

Marjolein ter Braak

21-04-2022 14:00:49

nadelen van voorzaaien

Jessica Koomen schreef het Seasons Moestuin boek. Het staat boordevol recepten, maar ook leuke DIY-oplossingen en praktische tips voor als je een beginnende moestuinierder bent. Jessica gaat ons de komende maanden meenemen in haar moestuin. Dit keer vertelt ze de voordelen van voorzaaien, maar ook wat de nadelen ervan zijn. Zoals lange slungelige kiemplantjes. Jessica vertelt hoe dit komt en hoe je het kunt voorkomen.

De voor- en nadelen van voorzaaien

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: Marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Andere moestuinvideo?

Credits: Jessica Koomen, dit is haar Facebookpagina, en dit haar Instagrampagina. Haar website vind je hier.

In Seasons’ moestuin laat Jessica Koomen zien hoe iedereen op een eenvoudige manier kan beginnen met een ecologische moestuin en hoe je met de oogst heerlijke gerechten kan maken.

Naast praktische tips voor beginnende moestuiniers geeft Jessica leuke DIY-oplossingen voor een efficiënte, biodiverse en ecologische moestuinlifestyle, zoals het maken van een composthoop of hoe je met diverse conserveertechnieken eten kunt bewaren.

De meer dan honderd recepten in dit moestuinboek (ingedeeld op fruit-, kruiden- en groentesoorten) zijn vrij van geraffineerde ingrediënten. Ook zijn ze grotendeels glutenvrij en plantaardig. Maak bijvoorbeeld de romige ontbijtpudding van bietjes uit eigen tuin. Of een winterposteleincurry in het voorjaar of zomers druivensorbetijs met munt. De gerechten zijn eenvoudig te maken, maar wel verrassend en gezond. Bestel het boek (€34,99) hier>

De nieuwste Seasons:

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Nu in de winkel!

Meer Tuin