Weekendtip: zomerbloemenfeest

Heleen Bos

3 August 2018

Zomerbloemenfeest

Kom dit weekend naar het Gelderse Wolfsheze. Want op kwekerij/ tuin De Boschhoeve is het 3 en 4 augustus een groot zomerbloemenfeest. Wie bloemen mee wil nemen is van harte welkom in de pluktuin. De tuinen van kwekerij De Boschhoeve staan vol met bloeiende vaste planten voor de snij, heerlijk geurende lathyrus en onvolprezen eenjarigen als zinnia’s in allerlei kleuren, cosmea’s, lavatera’s, gele en witte dille, dahlia’s, zonnebloemen en sierlijke grassen. Kortom, tijd voor een zomerbloemenfeest!

Pluktuin

De prachtige pluk- en moestuinen van kwekerij/tuin De Boschhoeve zijn op dit moment op hun hoogtepunt. Ook de borders langs het grasveld staan in volle bloei te schitteren. En dat ondanks de warmte! Al het moois uit de tuin mag je ook mee naar huis nemen. Want iedereen mag zelf naar hartenlust plukken in de sfeervolle pluktuin.

Theeschenkerij & Brocante

In de grote schuur van De Boschhoeve is behalve een tuinwinkel ook een theeschenkerij. Hier kun je vrijdag en zaterdag genieten van een koffie of ‘Boschhoeve thee’, met iets lekkers erbij. De Boschhoeve verkoopt ook brocante en Engelse serviezen. Wie dit weekend niet kan, heeft volgend weekend weer een kans. Op 10 en 11 augustus is de kwekerij ook open. De toegang is gratis. Foto: Annie Spratt Bekijk onze agenda voor andere leuke uitstapjes!


Gratis voor jouMeer Agenda