Bijzonder overnachten: tussen de giraffen

Laurence Talet

5 November 2018

giraffe

‘S ochtends bij het ontbijt een giraffe naast je tafel. Bij the Safari Collection hotel in Nairobi kan het! Het hotel in Kenia staat bekend om de unieke ligging midden in de natuur, omringd door giraffen. Zo komen de giraffen af en toe tijdens het ontbijt van de gasten even om het hoekje kijken.

The Safari Collection

De Giraffe Manor in Nairobi ligt prachtig gelegen op een privéterrein van 12 hectare. Waar veel dieren leven in het wild, waaronder de Rothschild Giraffes. De Manor is omgebouwd tot een luxe boutique hotel met een elegant interieur, groene tuinen, zonnige terrassen en een mooie binnenplaats. De Giraffe Manor is onderdeel van de Safari Collection, opgericht uit passie om magisch Afrika te delen met de wereld. The Safari Collection biedt gasten een unieke en persoonlijke safari aan terwijl het wild en de cultuur in Kenia worden beschermd.

Activiteiten

Rondom het boutique hotel is van alles te doen. Unieke ervaringen die je niet zomaar zult vergeten. Zo kun je een wandeling met een gids maken in het natuurreservaat of een baby-olifant adopteren. Naast de prachtige natuur zijn er ook veel interessante musea en kunstgalleries te bezoeken. Mocht je verblijven in Giraffe Manor hotel, vergeet dan vooral niet een heerlijke afternoon tea te nemen op het terras, wanneer de zon achter de Ngong heuvels zakt. En last but not least, natuurlijk de ontmoeting met de giraffen bij ontbijt of diner. De Giraffe Manor beschikt zowel over kamers als luxueuze suites. Vanuit sommige kamers is het zelfs mogelijk de giraffen te voeren.

Bijzonder

Naast de Rothschild Giraffes in het natuurgebied, leven er ook veel wrattenzwijnen en wel 180 verschillende soorten vogels. Het Boutique hotel bevindt zich midden in de natuur maar is tegelijkertijd ook weer dicht bij de stad. Maar 20 kilometer van Nairobi centrum! Meer weten? Ga naar: https://www.thesafaricollection.com/properties/giraffe-manor/ giraffe

Lees ook:

Reistip: Zuid-Tirol in de herfst en de Kastanjewandelroute 5 mooie wandelroutes door Nationaal Park Lauwersmeer 5x mooie treinreizen in Europa Beeld: The Safari Collection  


Gratis voor jouMeer Overig