Lezersactie TuinIdee 2019

Marene Hendriksen

2 February 2019

TuinIdee

De beste start van een nieuw tuinseizoen: bezoek TuinIdee 2019! Dit vierdaagse evenement is het grootste in zijn soort en valt elk jaar goed in de smaak bij tuinliefhebbers. Ook dit jaar zijn ze terug en hebben wij een leuke lezersactie voor jullie!

TuinIdee

In de drie themahallen kijk je je ogen uit en neem je handige tuintips en inspiratie tot je. Met zo’n 175 aanbieders van verschillende merken ervaar je de ultieme tuinbeleving. Bewonder bijvoorbeeld de prachtige voorbeeldtuinen, volg leerzame workshops en presentaties, krijg handige adviezen van verschillende tuincoaches of laat gratis een tuinschets maken in het Tuinatelier. Een gezellige groene dag vol met inspiratie! Ga voor meer informatie en het bestellen van tickets naar www.tuinidee.nl. Datum: 21 t/m 24 februari 2019 Toegang: online 12 euro, aan de kassa 16,50 Locatie: Diezekade 2, 5222 AK ‘s-Hertogenbosch (Brabanthallen) Ben je nog niet bekend met dit groene evenement? Bekijk dan dit filmpje van het jaar 2018. https://www.youtube.com/watch?v=o-7_Uzth1GU

Nationale Wedstrijd Tuinaanleg

Ook om vier teams met leerling-hoveniers te zien strijden voor de titel ‘Nederlands Kampioen Tuinaanleg’, moet je naar TuinIdee komen! Vier dagen lang leggen de teams een identieke tuin aan die door een vakjury wordt beoordeeld. Het beste team mag zich een jaar lang Nederlands Kampioen Tuinaanleg noemen en zal deze titel verdedigen tijdens Euroskills 2019 in Kazan, Rusland! Een bijzondere wedstrijd waar je zeker even langs moet lopen.

Lezersactie

Ben je van plan een bezoekje te brengen aan dit veelzijdige evenement? Goed nieuws! Download hier een coupon of toon pagina 131 uit Seasons nummer 2 2019 en ontvang bij de kassa van TuinIdee 2019 gratis een Helleborus t.w.v. € 5,99. Zo ga jij aan het einde van de dag met een nieuwe groene vriend richting huis. Leuk! Deze actie geldt niet in combinatie met online voorverkoop of andere voordeelacties. Bestel hier de nieuwste Seasons nummer 2 2019.

Lees ook:

Voorjaarsbloeiende bloembollen, planten én bollennieuws Bloembollen lasagne  Fleur je tuin op met deze vrolijke voorjaarsbloeiers 


Gratis voor jouMeer Acties en aanbiedingen