Reserveer nu alvast: workshop tuinontwerpen

Eveline

14 July 2022

tuinontwerpen

Ben je van plan om je tuin opnieuw in te richten, of lijkt het je interessant te leren hoe je je tuin het beste inricht? Tuinontwerpen is best te leren. Appeltern organiseert workshops waar je de fijne kneepjes van het tuinontwerpen bijgespijkerd krijgt.

Anders naar je tuin kijken

Welke planten je in de tuin wil is vaak wel gemakkelijk om te bedenken, maar hoe zorg je ervoor dat je het hele jaar een interessante tuin hebt waar wat te zien valt? Hoe krijgt je tuin karakter? En hoe creëer je ultiem tuingeluk? Het zijn vragen waarop ontwerper Marcel de Coster antwoord geeft in de workshop tuinontwerpen.

Neem een plattegrond van je tuin en woning op passende schaal mee en wat foto’s van je eigen tuin. Tijdens de workshop neemt Marcel de vier basisvoorwaarden van tuingeluk door. Ook kun je inspiratie opdoen met ‘voorbeeld’-tuinen die hij laat zien. Daarna ga je met je eigen tuin aan de slag, waarbij je ontwerpadvies krijgt van Marcel. Er zit ook een take-away-lunch bij.

De eerstvolgende workshops – waar nog plek voor is op het moment van schrijven-, zijn in september. Hier reserveer je een plekje.

Kijk voor meer informatie op de website.

Prijs: 61 euro
Tijd: 10.00-14.00 uur

Ander uitje?

BEELD: UNSPLASH


Gratis voor jouMeer Agenda