Weekendtip: Landgoedfair Mariënwaerdt

Heleen Bos

21-08-2019 15:00:21

Mariënwaerdt

Hij is vandaag begonnen en duurt nog tot zondag! Kom naar de Landgoedfair Mariënwaerdt: hier vind je de leukste brocante, tuininspiratie en kun je voor een hapje en drankje terecht bij de foodtrucks. Tijd voor een feestje op de Landgoedfair Mariënwaerdt! Een van de leukste fairs van ons land bestaat 25 jaar en dat wordt uitbundig gevierd. Met duurzame standhouders, biologische catering, foodfestival, demonstraties en workshops, en zoals elk jaar: muziek, buitenmeubels, antiek en brocante, kleding en accessoires.

Doe mee aan de Seasons fruittaartenwedstrijd!

Seasons organiseert een bakwedstrijd op vrijdag 23 augustus. Als je op vrijdag 23 augustus een eigengemaakte fruittaart inlevert bij de ingang van de fair, maak je kans op een leuke prijs. Het mag elke taart zijn, als die maar gebakken is met (vers) fruit. Dat kan dus een appeltaart zijn, maar ook een tarte tatin, een pruimentaart, perentaart, of wat ook maar je specialiteit is. Bied de taart aan met daarbij een goed vastgemaakt recept en je mobiele telefoonnummer. (Taarten zonder deze benodigde gegevens dingen niet mee.) En kom na de prijsuitreiking heerlijk proeven van de vele taarten die er ongetwijfeld overblijven.

Landgoedfair Mariënwaerdt: contactgegevens

• Van 21 t/m 25 augustus 2019 • Adres: Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt, Mariënwaerdt, ‘t Klooster 5, Beesd (GD), www.marienwaerdt.nl • Openingstijden: woe, do, vrij, zo 10.00-18.00 uur, za 10.00-21.30 uur. • Toegang: € 7,50 (dagkaart), € 5 (avondkaart). Meer weten? kijk hier

De nieuwste Seasons:

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Nu in de winkel!

Meer Agenda