Vier de herfst op Heerlijkheid Mariënwaerdt (14 en 15 oktober)

Marjolein ter Braak

11 October 2023

herfst Mariënwaerdt

Zodra de bladeren beginnen te verkleuren en de lucht gevuld is met de heerlijke geur van herfst, komt de Notenlaan op Heerlijkheid Mariënwaerdt tot leven als een sprookje… Het is de perfecte plek om op zaterdag 14 en zondag 15 oktober de herfst te vieren. Een perfect uitje voor de hele familie!

De geuren, kleuren en smaken van de herfst


Stel je voor: de bomen gehuld in warme tinten en een tapijt van ritselende bladeren onder je voeten. Overal om je heen zijn walnoten te vinden, klaar om geraapt te worden. En wat dacht je van een vers landgoedsapje met een stuk overheerlijke walnotentaart? Liever iets warms? Er wordt ook koffie, thee en huisgemaakte pompoensoep geserveerd. Herfstiger kan het niet worden!

Voor de jonge bezoekers is er ook genoeg te doen. Zo ligt er een herfstbingo klaar, kan er tussen 10.00 en 12.00 uur geschminkt worden, is er een heuse herfstquiz vol leerzame feitjes én is er een kleurwedstrijd waarmee een poffertjesdiner gewonnen kan worden.

herfst Mariënwaerdt

Vier de herfst op de Mariënwaerdt

Wanneer: zaterdag 14 & zondag 15 oktober 2023, van 10:00 tot 15:00 uur
Parkeren kan bij restaurant De Stapelbakker (Oude waag 21).
Liever niet parkeren in de Notenlaan (de loopafstand van de parkeerplaats naar de Notenlaan is minder dan 5 minuten).
Op de (bak)fiets? Deze mogen wel op de Notenlaan geparkeerd worden, direct rechts van de poort.
Deelname aan deze activiteiten is geheel gratis.

Let op! Houd rekening met de weersomstandigheden. Een warme trui of jas en laarzen zijn op het landgoed altijd een goed idee. Mochten de voorspellingen zo slecht zijn dat het niet verantwoord is om het evenement door te laten gaan, zullen we het verzetten en zo spoedig mogelijk de nieuwe data communiceren.
Meer informatie? Lees hier meer over dit fijne herfstevenement!

Andere Seasons-uitjes vind je hier.

FOTO: TESS KOREVAAR


Gratis voor jouMeer Agenda