Exclusieve lezersactie: filmfestival op Vlieland met de mooiste plattelandsfilms

Marjolein ter Braak

5 February 2024

Filmfestival Vlieland Seasons

Seasons en Podium Vlieland presenteren: filmfestival ‘Naar Buiten’ met de mooiste filmverhalen van het platteland. Je kunt nu al reserveren voor dit unieke festival! Kies tussen een weekend of midweekarrangement in de periode 5 t/m 21 april.

Voor de ‘Ik vertrek’-liefhebber

Prachtige filmische landschappen, ontroerende verhalen en heel veel gezonde buitenlucht. Seasons en Podium Vlieland organiseren in april speciaal voor de liefhebbers van programma’s als ‘Ik vertrek’ of ‘Droomhuis gezocht’, drie filmweekenden en twee filmmidweken. Drie dagen lang vertonen we onder de titel ‘Naar Buiten’ films over leven op het platteland. Over kleine gemeenschappen te midden van de grote, eindeloze natuur, en over botsingen tussen dorpelingen en stedelingen. Soms betekent dat plattelandsleven een idyllisch bestaan, maar soms is het ook een kwestie van overleven. Uiteraard is er in het programma veel ruimte om zelf naar buiten te gaan en te genieten van de Vlielandse natuur.

De films

De films variëren van een vermakelijke tragikomedie, een aangrijpend drama tot een hartverwarmende feelgoodfilm. Een Deense schrijfster keert terug naar het dorp van haar jeugd. Een Spaans stel besluit in de Catalaanse bergen een huis op te knappen en een kurkplantage te runnen. Een Iers meisje beleeft een magische zomer op de boerderij van haar oom en tante. Een Franse fietsenmaker verbergt voor de rest van het dorp een groot geheim. En een Engelse ondernemer neemt het met zijn coöperatie op tegen de Londense elite. Filmprogrammeur Adwin de Kluyver leidt de films steeds kort in.

Reserveer nu

Hotel en filmarrangement ‘Naar Buiten’
De prijs voor dit unieke filmfestival is € 209 per persoon op basis van een tweepersoonskamer. Daarvoor krijg je een comfortabele kamer, uitgebreid ontbijt, een fiets en natuurlijk de beste plaatsen bij de mooiste films. Bezoekers van dit filmweekend krijgen ook nog eens 30% korting op een retourticket bij Rederij Doeksen.

Data

Er zijn 3 filmweekenden en 2 filmmidweken in de periode 5 t/m 21 april. Meer informatie en het volledige programma vind je op podiumvlieland.nl.

Zo boek je

Het hotel- en filmarrangement ‘Naar Buiten’ kun je boeken via podiumvlieland.nl. Hier vind je ook de verschillende hotels waaruit je zelf kunt kiezen.

Ander uitje?

Hier vind je allerlei leuke agenda-tips van Seasons.


Gratis voor jouMeer Agenda