Zomer Fair Landgoed Olaertsduyn

Anne Bonthuis

19 July 2017

In augustus opent Landgoed Olaertsduyn voor het eerst haar deuren voor publiek. In het weekend van 25, 26 en 27 augustus kun je er genieten van een inspirerende en gezellige Zomer Fair die in het teken staat van brocante, home, antiek, kunst, lifestyle, food en buitenleven. In de prachtige groene omgeving met een sprookjesachtig bos staan tentjes van exposanten en foodtrucks met heerlijke hapjes. Organisatoren Meindert van Buren en Karen Kreukniet, die voorheen de Reehorst Fair organiseerden, kozen voor exposanten die bijzonder en authentiek zijn. In de tentjes vind je onder andere antiek en brocante, design, kunst, ambachtelijke producten, kleding, woon- en tuinartikelen van deelnemers als AB Living, Het Brocante Dijkhuisje, Crystal Sands, Chateau Vaneau, ’t Keuningshuys, Pieternel Kunst, Art Home Gallery. Meer informatie over alle deelnemers staat op de website van Landgoed Olaertsduyn.

Herenplein

Speciaal voor de mannen is er een herenplein met ambachtelijke producten, handgemaakte schoenen, een parade van bijzondere auto’s en motoren, kleding en van alles voor het buitenleven.

Activiteiten

Tussen het shoppen en eten door kun je genieten van modeshows, workshops en livemuziek. Op het terras bij het Landhuis van Olaertsduyn onder de bomen rust je uit met een lekker drankje. Om de Zomer Fair feestelijk in te luiden, staan er vrijdagavond allerlei verrassingen op het programma.

Praktische informatie

Vrijdag 26 augustus is de fair geopend van 16.00 – 22.00 uur, zaterdag 27 augustus van 11.00 – 19.00 uur en zondag van 11.00 – 18.00 uur. Toegangskaarten kosten €5 en koop je bij de entree. (Kinderen tot 12 jaar gratis) Landgoed Olaertsduyn, Windgatseweg 2, 3235NX Rockanje (Zuid-Holland). Meer informatie


Gratis voor jouMeer Agenda