Uittip: wandelen met de SNP Route app

Annemarie Maarhuis

22 July 2021

Als je veel wandelt, is het fijn om telkens nieuw routes te ontdekken. Dat kan met de app SNP Routes, met meer dan twintig wandelroutes door heel Nederland.

Heb jij de afgelopen maanden nog meer gewandeld dan anders of het wandelen helemaal ontdekt? Snappen we helemaal. Als je veel wandelt, is het fijn om telkens nieuw routes te ontdekken. Dat kan met de SNP Route app, met tientallen wandelroutes door heel Nederland. En er komen wekelijks nieuwe wandelingen bij!

Nieuwe wandelroutes

Als er een ding is dat we het afgelopen jaar hebben gezien, dan is het wel hoe mooi de natuur in Nederland is. Van struinen door de duinen tot een heuse ‘bergwandeling’: wandelen is superontspannend en het was de ideale manier om het vele thuiszitten te ‘ontvluchten’. Ben jij ook altijd op zoek naar nieuwe wandelroutes om te ontdekken? Probeer dan eens de wandelingen op de SNP Route app. Alle routes zijn uitgezet door medewerkers van SNP. De wandelingen zijn niet bewegwijzerd, je kunt ze volgen met de SNP Route app op je smartphone.

Probeer deze wandelroutes eens

1. Wandelroute door de Duinen van Six (Noord-Holland, 14 km), door een van de mooiste duingebieden van Nederland. Code: met snelkoppeling DUINRESERVAAT ontgrendel je deze wandeling in de app. 2. Wandelroute Friese terpen (Friesland, 11-16 km), wandelen langs beschermde Friese dorpskernen. Code: met snelkoppeling FRIESETERP ontgrendel je deze wandeling in de app. 3. Wandelroute Tussen Maas en Waal (Gelderland, 8,1 km), struinen over de oever van de Waal. Code: met snelkoppeling MAASWAAL ontgrendel je deze wandeling in de app

Download de SNP Route app

Zelf een van bovenstaande wandelroutes proberen? Dat kan met de gratis app SNP Route. Installeer de app op je smartphone (IOS of Android) en ontgrendel de route met de bij elke route vermelde shortcode. De wandelroutes kun je eenvoudig downloaden en volgen via de app. Veel wandelplezier! BEELD LADYFERN PHOTOS / UNSPLASH Kijk voor meer thuistips in onze online Agenda.


Gratis voor jouMeer Agenda