Thuistip: geniet van een luisterboek via VakantieBieb

Annemarie Maarhuis

6 August 2020

Niet naar buiten? Dan haal je de wereld gewoon naar binnen! Dit keer met: de app LuisterBieb. Hiermee kun je al luisterend genieten van de mooiste boeken.

LuisterBieb

Op vakantie of thuis: je verliezen in een goed boek is heerlijk. Extra relaxed is luisteren naar een mooi boek. Dat kan deze zomer met de gratis app VakantieBieb.

Ontspannen met een goed boek

Meegesleept worden door het verhaal van een goed boek is altijd fijn. Even geen zin om te lezen? Probeer dan eens een luisterboek van de VakantieBieb. Hiermee kun je – zonder bibliotheekabonnement – relaxed op de bank genieten van de beste romans en thrillers.

Welk verhaal wil jij beluisteren?

De VakantieBieb van onlinebibliotheek.nl is een gratis app met luisterboeken voor je tablet of smartphone. Via deze app heb je tot en met 31 augustus toegang tot duizenden boeken. Zowel mensen mét als mensen zonder lidmaatschap van een bibliotheek kunnen nu gebruikmaken van de app: de gratis boeken zijn voor iedereen te beluisteren. De luisterboeken zijn er in allerlei genres, van thriller tot literair. Er zijn ook veel luisterboeken voor (jonge) kinderen. Voor ieder wat wils dus, op deze handige app.

Praktische info VakantieBieb

– De gratis VakantieBieb-app voor tablet of smartphone kun je downloaden via de App Store of Google Play. – Om de titels te downloaden heb je een goede wifiverbinding nodig, om te luisteren heb je geen internetverbinding nodig. – Tot en met 31 augustus Kijk voor meer thuistips in onze online Agenda. BEELD UNSPLASH/JAYDA NOVAK


Gratis voor jouMeer Agenda