Tentoonstelling Fiep Westendorp – tot midden 2019

Anne Bonthuis

12-09-2017 12:35:04

‘Fiep Fiep Hoera! De natuur van Fiep Westendorp’ is een verrukkelijke tentoonstelling in Kasteel Groeneveld ter ere van haar honderdste geboortedag. Een aanrader voor jong en oud! Zo zijn in de Baarnsche vleugel originelen en facsimiles te zien van bekend en minder bekend werk van Fiep Westendorp, geïllustreerd met voorwerpen waardoor Fiep zich liet inspireren.

Kinderactiviteiten

Op zolder is avontuur en spel voor de kleintjes: binnen spelen alsof je buiten bent. Vissen met de vissertjes, afval scheiden met Floddertje en kamperen met Pim en Pom. In de binnentuin is een kinderspeurtocht uitgezet: Speuren in het Fiep-bos.

App Carnaval der Dieren

Ook is er een app met video-opnamen, waarin het Concertgebouworkest samen met de pianobroers Lucas en Arthur Jussen het Carnaval der Dieren van Saint-Saëns spelen. Bekijk hieronder de trailer. De allerleukste dieren van Fiep lopen en dansen vrolijk tussen de musici door.

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: Marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Praktische info

Open: di – zo 11.00 – 17.00 uur. Tot midden 2019. Entree: volwassenen € 5, kinderen van 4 t/m 12 jaar € 2,50. Locatie: Kasteel Groeneveld, Groeneveld 2, Baarn Maandelijks worden voorstellingen met Majel Lustenhouwer (Fiep Fiep Hoera! Liedjesvoorstelling) georganiseerd. In de vakantie zijn er extra voorstellingen. Meld je op de website van Staatsbosbeheer aan voor de activiteiten bij de tentoonstelling.

Nu in de winkel!

Meer Agenda