Beurs Eigen Huis in Jaarbeurs Utrecht

Anne Bonthuis

28-08-2018 13:38:13

eigen huis

Plannen om te gaan bouwen, verbouwen of verhuizen? Of inspiratie nodig voor een restyling? Kom dan van 21 tot en met 23 september naar Beurs Eigen Huis in Jaarbeurs Utrecht om inspiratie op te doen op het gebied van bouwen en wonen. Meer dan 200 exposanten kunnen je helpen bij het inrichten van je huis, het vormgeven van je tuin en het bouwen van je droomhuis.

Van tegelvloer tot buitenkeuken

Op Beurs Eigen Huis kun je terecht met al je woonvragen. Op zoek naar een bijzondere tegelvloer? Ga dan langs bij de tegelexperts van Baldosas Tegels. Wil je een buitenkeuken? Klop dan aan bij Barts Food Factory. Benieuwd welke exposanten er nog meer aanwezig zijn? Bekijk dan de deelnemerslijst op realiseerjedroomhuis.nl.

Aan de slag met jouw droomhuis

Met meer dan tweehonderd experts onder één dak is Beurs Eigen Huis niet alleen een beurs waar je lekker kunt rondstruinen. Het is zeker ook een plek waar je kunt werken aan de realisatie van jouw droomhuis. Tip: neem je (bouw)tekeningen mee en schuif aan bij architecten, klimaatexperts, kleuradviseurs, interieurarchitecten, hypotheekverstrekkers, lichtadviseurs en meer.

Inspiratie- en trendsessies

Tijdens Beurs Eigen Huis worden de hele dag door presentaties gegeven. Ook de komende editie zijn er weer volop inspirerende sessies over onder andere energiebesparing, hoe je het bouwen van een huis aanpakt, de aanleg van je tuin, de ideale indeling van je huis en veel tips en adviezen van de experts van Vereniging Eigen Huis. Heb je specifieke interesses, dan kun je het beste vooraf even het podiumprogramma bekijken.

Info en tickets

Beurs Eigen Huis, 21 t/m 23 september, Jaarbeurs Utrecht. Open van 10.00 tot 17.00 uur. Kaarten aan de kassa, €17,50. Tickets in de voorverkoop, €14,00, via realiseerjedroomhuis.nl

Win 2 tickets

Seasons mag 10 lezers blij maken met 2 tickets! Maak hier kans. Bekijk ook onze andere winacties

De nieuwste Seasons:

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Nu in de winkel!

Meer Agenda