5 leukste DIY’s van 2017

Anne Bonthuis

2 January 2018

leukste diy's

Januari is altijd even wennen. De feestdagen zijn voorbij en de kerstversiering wordt weer opgeborgen. Ongezellig? Dat hoeft gelukkig niet! Met deze leukste DIY’s van 2017 breng je zo weer een heleboel sfeer in huis en tuin. 

  1. Haal het frisse parfum van dit seizoen naar binnen, met deze winterhangers vol geurende takken, blaadjes en kruiden, die je makkelijk zelf kunt maken. Lichtjes in koper- en goudtinten geven de steeds donkerder avonden een sfeervol accent.
  2. Wie een leuk pannenkoekplantje koopt, heeft binnen de kortste keren een heleboel pannenkoekplanten! Stekken is niet moeilijk, bekijk hier het stappenplan.
  3. Wat verse olijftakjes, rozemarijn of eucalyptus en de basis is gelegd voor de mooiste én geurigste versieringen, zoals deze mooie rode bessenluchter. En alvast voor de herfst: prachtige decoratie met herfstbladeren.
  4. Een draadmand vol eieren blijft prachtig, maar er is nog zoveel meer mogelijk. Maak er bijvoorbeeld een vitrinekastje van, voor een persoonlijke expositie. Of zet er een paar buiten, waar draadmanden moeiteloos omzwaaien naar bijzettafel, plantensteun of zelfs insectenhotel. Laat je inspireren door onze 5 creaties met draadmanden!
  5. In 7 simpele stappen maak je deze leuke touwladder zelf! Ideaal om spullen in op te bergen in de keuken, slaapkamer of misschien wel buiten op de veranda. Een mooi projectje voor het weekend.

 

Kerstdecoraties: leukste DIY’s

Kun je niet wachten tot het weer december is? Bekijk dan onze DIY’s voor leuke kerstdecoraties, zoals sneeuwbollen van jampotten, decoraties uit de natuur, kersttakken kerstdecoraties met lichtjes.


Gratis voor jouMeer Wonen