Weekendtips: 3 brocante en lentefairs

Heleen Bos

20 April 2018

lentefairs

Foto: Dennis Brandsma

Onder een lentezonnetje slenteren en snuffelen langs kramen vol brocante en curiosa, of liever tuinaccessoires uitkiezen en dromen over een veranda? Het kan allemaal dit weekend! De redactie selecteerde 3 lentefairs.

Brocante & lifestylemarkt – Giessenburg (Zuid-Holland)

Ben je een echte brocanteliefhebber? Kom dan op vrijdag 20 & zaterdag 21 april naar De Graanbuurt in Giessenburg, Zuid-Holland. Heerlijk slenteren langs kraampjes om, als het een beetje wil, te stuiten op die ene gelukstreffer. Er is van alles te vinden, en in heel veel verschillende stijlen: stoer en industrieel, stijlvol en landelijk, Victoriaans en shabby chic. Veertig brocanteurs uit het hele land, die op hun beurt weer reizen naar Frankrijk, België en Engeland, brengen hun mooiste vondsten naar deze fair. Ook kun je bij diverse kraampjes terecht voor de lekkerste hapjes en drankjes. Geopend: van 10.00-17.00 uur. Kijk hier voor meer info.

Foto: Gap Photo’s

Lente Fair Twente – Enschede

Op zaterdag 21 april en zondag 22 april vindt de Lente Fair Twente plaats op vliegveld Twente. Deze fair staat helemaal in het teken van binnen- en buitenleven:  je vindt hier inspiratie voor tuinaanleg en tuininrichting, praktische info over veranda’s en serres, en heel veel lifestyle, food en decoratie-ideeën! Geopend: Lente Fair Twente is op beide dagen geopend van 11.00-18.00 uur. Kijk hier voor meer info.

Zeeuwse Lente Fair 2018 – Kats, (Noord-Beveland)

Ongeveer 70 deelnemers met tuinartikelen, kunst, vintage, brocante, antiek, mode en lifestyleaccessoires staan van vrijdag 20 t/m zondag 22 april in de tuinen van het fraaie Katshuis in Kats, Noord-Beveland. Kom kijken, slenteren, shoppen, genieten en ideeën opdoen. Geniet van koffie met iets lekkers in de Zweedse Eetkamer, in de binnentuin, of neem een mini high tea in de oranjerie. Het Katshuis is tijdens de fair in lentesfeer ingericht en geopend voor bezichtiging. Geopend: 10.00-18.00. Kijk hier voor meer info. Openingsfoto: Dennis Brandsma


Gratis voor jouMeer Agenda