Sneeboer

Sneeboer & Zn specialiseert zich al drie generaties lang in het maken van harken, schoffels en spades van roestvrij staal en het mooiste hout. Nieuw in de collectie is de Ladies Line.

Hoofdredacteur Aty Luitze, zelf een enthousiast tuinierster die elk onkruidje met de hand uittrekt, testte de speciale dameslijn uit en gaat voortaan niet meer op de knieën: “Dit lichtgewicht gereedschap ligt zo prettig in de hand, dat zelfs een zwaar karwei licht wordt. Tuinieren was nog nooit zo ontspannend.”

Hieronder kunt u zien hoe hoofdredacteur Aty Luitze de dameslijn uitprobeert.

Damesspade – € 103,50

“Met deze maatvoering van 108 cm kan ik veel beter uit de voeten dan met de robuuste mannenspade.”
Klik hier om deze damesspade direct te bestellen

Damesvork – € 103,55

“Bij het optillen van de dames- en de herenvork voel ik al direct het verschil in gewicht. De damesvariant is heerlijk licht. Door de V-vorm en de scherpte van de punten schiet de vork snel en zonder weerstand de grond in.”
Klik hier om deze damesvork direct te bestellen

Verplantspade – € 102,30

“Het uitgraven van plantenpollen vind ik doorgaans een zware klus, maar niet met deze verplantspade! Deze damesspade van 108 cm heeft een V-vormige bladsnede waardoor hij veel makkelijker de grond en de wortels insteekt.”
Klik hier om deze verplantspade direct te bestellen

Cultivator – € 55,15

“Het damesmodel is een verademing om mee te werken. Door de kortere, getailleerde steel van 150 cm hark ik alles eenvoudig bij elkaar zonder te buigen of te bukken.”
Klik hier om deze cultivator direct te bestellen

Vrouwenhakje – € 37,20

“Het hakje met de 120 cm lange, getailleerde steel is een van mijn favoriete gereedschappen. Door de smalle vorm en het scherp geslepen blad is het een goed gereedschap om te wieden tussen plantjes die dicht op elkaar staan in de border of in groentebedden.”
Klik hier om dit vrouwenhakje direct te bestellen

Handgereedschap
Wiedvork – € 36,45
Great Dixter handschopje – € 36,45
Handvorkje – € 36,45

“Als je net zoals ik altijd gewend bent geweest om dicht bij de grond te tuinieren, biedt dit gereedschap met een 60 cm lange, getailleerde steel een oplossing om toch met je neus op de aarde te zitten zonder meteen op de knieën te gaan.”
Klik hier om de wiedvork direct te bestellen
Klik hier om het Great Dixter handschopje direct te bestellen
Klik hier om het handvorkje direct te bestellen