SintAnna B&B PetitHotel

Linde Verhulst

26 February 2018

SintAnna

Een lezeres meldt enthousiast dat ze een bijzonder logeeradres heeft ontdekt, in een voormalige kerk in Yerseke. Een sfeervolle locatie, met zeer gastvrije eigenaars. Gelijk heeft ze! Want laten we nu ook net gelogeerd hebben bij Maartje Keune en Meinte Jorritsma in SintAnna B&B PetitHotel.

Hemels logeren

Bij aankomst ligt de roze loper uit. Wat blijkt? SintAnna B&B PetitHotel is ook een trouwlocatie. Na de koffie met ‘een taartje van het huis’ – gebakken door de dochters des huizes – is het tijd voor een rondleiding. “Dat doet Meinte altijd”, zegt Maartje. Vol enthousiasme vertelt hij over hoe ze de kerk bij aankoop aantroffen: een lege ruimte, met als enige ornamenten de glas-in-loodramen, twee wijwaterbakjes en een angelusklokje. Dat ze die plek wilden delen met anderen en dat zo het idee voor de B&B ontstond. SintAnna

De omgeving

Een handgeschreven bordje geeft aan welke kamer de onze is. er is een heerlijk bed met hotelkwaliteit bedlinnen, en een stijlvol bad. En op Zuid-Beveland is genoeg te doen. We kunnen de oesterputten bezoeken die praktisch voor de deur liggen, of uitwaaien op het strand bij Dishoek: “Bij Vlissingen rechtdoor”. Restaurants zijn er te over in Yerseke. Probeer de Viskeet, Vistro Oesterbeurs of Oesterij. Tip: geen koffie na bestellen, die drink je ‘thuis’, bij de gezellige houtkachel in de woonkamer.

Logeren bij SintAnna

SintAnna B&B PetitHotel staat voor de gezelligheid van een B&B, met de privacy van een hotel. Het ontbijt bestaat uit warme broodjes, pannenkoeken, vers fruit én een huisgemaakt taartje. Prijs vanaf €99 p.n. voor twee personen, inclusief ontbijt. SintAnna B&B PetitHotel, Langeville 37, Yerseke, 0113 612001, sintanna.com Volgeboekt? Kijk hier voor een adres in de buurt.

Lees ook…

Smederij Texel Doe mee en kies dé Seasons B&B van 2018 Het Ruyterhuis


Gratis voor jouMeer B&B Selectie