Seasons ontdekt the East Coast

Stap binnen in een droom die álles omvat – landhuis, veranda, tuinhuis – geïnspireerd op het onbegrensde buitenwonen in New England, Amerika. Voor het eerst dit jaar ontvangen Seasons, ariadne at Home en Home and Garden u samen op de Woonbeurs Amsterdam.

Seasons creëerde een inspirerend atelier in het tuinhuis, dat van binnen en buiten uitnodigt tot creativiteit en het aanleggen van persoonlijke (natuur)verzamelingen. Deze authentieke plek werd ontworpen door topstyliste Annelies Morris.

Bent u nieuwsgierig geworden? Kom ons dan bezoeken op de Woonbeurs Amsterdam.

Wanneer? Dinsdag 25 september t/m zondag 30 september. De beurs is geopend van 10.00 – 18.00 uur. De avondopeningen zijn op donderdag 27 en vrijdag 28 september. De beurs is dan geopend tot 22.00 uur.

Waar? Amsterdam RAI, Europaplein 22, Amsterdam. Kijk voor bereikbaarheid en parkeerinformatie op www.woonbeurs.nl

Korting! Bestel uw toegangskaarten voor de Woonbeurs Amsterdam met een korting van € 3,50 op www.woonbeurs.nl. U betaalt dan € 15,- i.p.v. € 18,50. Deze korting geldt tot en met 24 september 2012. U kunt ook toegangskaarten verkrijgen bij een van de 430 Primera-winkels in Nederland. Kaarten kosten daar € 16,- per persoon, inclusief reserveringskosten. Kaarten aan de deur € 18,50 gedurende de Woonbeurs Amsterdam. Kinderen van 4 t/m 11 jaar € 7,-. Kinderen tot 4 jaar gratis.