Tijdens de lifestyle en culinaire La Table sfeerbeurs in De Grote Kerk in Naarden, vieren we ons jubileum op het Seasons Delicatessenplein. We nodigen u uit om te komen proeven en u krijgt een verrassing mee om thuis nog eens na te genieten.

Omdat we ons jubileum graag samen met u vieren, hebben we
een aantal culinaire verrassingen op het programma:
• Chocolatier/Patissier Arthur Tuytel maakte speciaal voor Seasons een exclusieve Jubileumbonbon van 65% pure chocolade met een feestelijke vulling van Moët & Chandonchampagne. Deze bonbon kunt u proeven op onze stand.
• De Seasons goodiebag om mee naar huis te nemen, met daarin o.a. de exclusieve Jubileumbonbon en een smaakpaspoortje.
• Het nieuwe Seasons kookboek, met de heerlijkste en puurste seizoensrecepten van Seasons, kunt u op de beurs kopen met een aantrekkelijke korting.

Met korting naar La Table 2012
Entree: € 15,- per persoon aan de kassa. Speciale korting voor Seasons-lezers. Ter gelegenheid van het 20-jarig jubileum van Seasons ontvangt u 50% korting op de entreeprijs bij aankoop van 2 tickets. Deze korting krijgt u aan de kassa tegen inlevering van de kortingsbon uit Seasons 7-2012. (vanaf dinsdag 25 september in de winkel t/m 5 november 2012)

Informatie
Data: Donderdag 8 t/m zondag 11 november 2012. Locatie: De Grote Kerk, St. Annastraat 5, Naarden. Navigatie adres: Marktstraat 13, Naarden-Vesting.

Openingstijden: Donderdag van 10.00 tot 18.00 uur. Vrijdag van 10.00 tot 21.30 uur. Zaterdag & zondag van 11.00 tot 18.00 uur.