Zalmsandwiches

seasons

2 oktober 2009

Voor 4 personen Ingrediënten

  • ½ bosje rucola
  • ¼ komkommer
  • 4 sneden volkorenbrood
  • 4 el kwark
  • 1 el mierikswortel (vers geraspt of uit een potje)
  • 4 plakken gerookte zalm
  • zout en peper van de molen
  • 2 el gehakte pistachenoten

Verwijder eventueel de harde stelen van de rucola en snijd in grove stukken, leg enkele blaadjes opzij. Schil de komkommer en snijd in dunne plakken. Roer de kwark en mierikswortel door elkaar en breng op smaak met zout en peper. Besmeer het brood met de kwark, verdeel hierop de komkommer en de rucola en beleg vervolgens met de zalm, bestrooi met pistachenoten. Deel in vieren en serveer naar keuze met enkele blaadjes rucola.

WORD ABONNEE

Recente editie


Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."



Meer Bijgerecht