Wraps met kipsalade

seasons

2 oktober 2009

Voor 8 stuks Ingrediënten:

  • 2 kipfilets
  • zout
  • peper van de molen
  • 2 el olie
  • ½ komkommer
  • ½ bosje bosuitjes
  • 1 klein bosje rucola
  • 4 tarwetortilla’s (kant-en-klaar)
  • 4 el mayonaise
  • 4 el pesto

Wrijf de kipfilets in met zout en peper en bak ze ca. 10 min. in hete olie tot ze rondom goudbruin zijn. Neem ze uit de pan, laat ze een beetje afkoelen en snijd ze schuin in lange, dunne repen van ca. 8 cm. Schil de komkommer, halveer in de lengte, schraap er met een kleine lepel de zaadjes uit en snijd in lange dunne repen van ca. 8 cm. Snijd de bosuitjes in lange, fijne repen van ca. 8 cm. Verwarm de tortilla’s enkele minuten in een voorverwarmde oven (180°C), neem ze er uit, halveer ze en besmeer ze met mayonaise. Verdeel er de komkommer, bosuitjes, rucola en kip over en rol ze op. Geef er eventueel wat pesto bij.

WORD ABONNEE

Recente editie


Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."



Meer Bijgerecht