Tofu-muesli-eitjes met tomatensalsa

seasons

31 mei 2010

Ingrediënten:

  • 125 gram (gerookte) tofu
  • 1 ui, fijngesnipperd
  • 25 gram havermout
  • 25 gram sesamzaad
  • 50 gram bloem
  • 1 eetlepel sojasaus
  • ½ bosje peterselie, gehakt + extra om te garneren
  • ½ bosje dille, gehakt
  • 1 eetlepel maïzena
  • bloem
  • scheutje olie
  • 1 potje tomatensalsa

Laat de tofu goed uitlekken en pureer in een keukenmachine met alle andere ingrediënten behalve de olie en de tomatensalsa. Vorm circa 12 eivormige balletjes van het mengsel en wentel ze door de bloem. Verwarm de olie in een pan en bak de balletjes in circa 10 minuten rondom bruin en gaar. Serveer met de salsa en wat extra peterselie.

WORD ABONNEE

Recente editie


Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."



Meer Overig