Salade van watermeloen en feta

seasons

2 oktober 2009

Voor 4 personen Ingrediënten:

  • 750 g watermeloen
  • 200 g Bulgaarse feta
  • 20 Kalamata olijven, ontpit en in klein gesneden
  • 12 blaadjes munt, fijn gesneden
  • 2 selderijstengels, in dunne plakjes gesneden
  • 1 el rode wijnazijn
  • 2 el olijfolie extra vierge

Verwijder de schil van de watermeloen en snijd het vruchtvlees in hapklare stukken. Snijd de feta in blokjes van ca. 2 cm. Hussel beide voorzichtig door elkaar in een schaal en bestrooi met olijven, munt en selderij. Mix de azijn en olijfolie in een kommetje en sprenkel over de salade. Kruid licht met vers gemaalde zwarte peper.

WORD ABONNEE

Recente editie


Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."



Meer Overig