Roggedesem met heuvellandham

seasons

30 maart 2010

  • 1 kleine zomerprei
  • 2 eetlepels citroenmayonaise
  • 2 eetlepels crème fraîche
  • 3 plakken handgesneden rogge-zuurdesembrood, gehalveerd
  • 1 theelepel zwarte peperkorrels
  • 6 plakken Heuvellandham

1 Was de prei en snijd het lichtgroene deel in de lengte in reepjes van 10 cm. Meng de citroenmayonaise met de crème fraîche en schep de rauwe prei erdoor. 2 Stamp de peperkorrels in de vijzel of maal ze grof. 3 Beleg elk sneetje brood met een plakje ham. Schep er een beetje preisalade op en bestrooi ze met de peper.

WORD ABONNEE

Recente editie


Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."



Meer Lunchgerecht