Mosselspiesjes met kruidenmayonaise

seasons

20 oktober 2009

Voor 6 porties Ingrediënten:

  • 12 gekookte mosselen
  • 18 mooi blaadjes selderij
  • 3 takjes dille
  • 3 takjes peterselie
  • 4 sprietjes bieslook
  • 6 eetlepels mayonaise
  • 2 eetlepels volle yoghurt
  • ½ theelepel mosterd
  • ½ theelepel mierikswortel

Steek aan een mooi prikkertje telkens 2 mosselen en 3 blaadjes selderij. Snijd de dille, peterselie en bieslook heel fijn en klop er een sausje van met de mayonaise, yoghurt, mosterd en mierikswortel. Verdeel de saus over 6 kleine glaasjes en leg er een spiesje op.

WORD ABONNEE

Recente editie


Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."



Meer Bijgerecht