Mini-pastinaakfrietjes

seasons

20 oktober 2009

Voor 4-6 zakjes Ingrediënten:

  • 250 gram pastinaak (verkrijgbaar in de natuurwinkel)
  • olie om te frituren
  • peper en zout
  • (zelfgemaakte) mayonaise

Schil de pastinaken en snijd ze in de vorm van kleine frietjes. Spoel ze af onder de kraan en droog ze in een theedoek. Frituur ze eerst ca. 3 minuten op 160 ˚C. Neem ze uit de pan en frituur ze dan nog eens op 180 ˚C tot ze goudbruin zijn. Laat ze uitlekken op keukenpapier en bestrooi ze met peper en zout. Serveer ze in een mini-puntzakje met de mayonaise.

WORD ABONNEE

Recente editie


Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."



Meer Bijgerecht