Maïs van de barbecue

seasons

1 oktober 2009

Voor 6 personen Ingrediënten: • 6 maïskolven • 6 stokken • 50 gram boter • zout Trek de bladeren van de maïs naar beneden en verwijder de draden. Trek de bladeren weer naar boven en wikkel de bladen van de maïs om de kolf heen. Zet vast met een touwtje of met een reep maïsblad. Week de kolven circa 1 uur in een emmer water. Maak een punt aan de stokken en steek die aan 1 kant in de maïs. Rooster de kolven boven de barbecue of een vuurtje in circa 15 minuten gaar. Smelt wat boter over de maïs en besprenkel met zout.

WORD ABONNEE

Recente editie


Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."



Meer Overig