Limoenlimonade met rozenklontjes

seasons

31 mei 2010

Voor ca. 1 liter Ingrediënten:

  • 1 liter water
  • 175 gram suiker
  • sap van 8 limoenen
  • 3-4 onbespoten rozen in verschillende kleuren
  • rasp van 1 limoen

Verwarm ¼ van het water met de suiker en roer tot de suiker is opgelost. Doe het suikerwater, de rest van het water en het limoensap in een mooie kan en zet in de koelkast tot gebruik. Als de limonade te zoet is, kan hij aangelengd worden met extra water. Doe wat rozenblaadjes met wat limoenrasp in ijsblokvormpjes en schenk er tot de helft water in. Laat opvriezen en vul op met rozenblaadjes en nog wat water. Laat weer helemaal bevriezen. Doe de ijsblokjes in de kan met limoenlimonade en serveer meteen.

WORD ABONNEE

Recente editie


Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."



Meer Overig