Knoflooktoast met champignons

seasons

22 september 2009

Knoflooktoast met champignons Lunchgerecht voor 4 personen

  • 500 gram grotchampignons
  • ½ theelepel zwarte peperkorrels
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels platte peterselie
  • 4 dikke sneden zuurdesembrood
  • 1 teen knoflook
  • zout

Veeg de grotchampignons schoon. Snijd een plakje van het steeltje en halveer ze. Snijd de grote exemplaren in kwarten. Kneus de peperkorrels in een vijzel. Verhit in een koekenpan de helft van de olie en bak de champignons 5 minuten; zorg dat ze een stevige beet houden. Wrijf het brood aan beide kanten in met de resterende olie. Rooster het brood in een droge koekenpan krokant. Halveer de knoflookteen en wrijf de toast in met het snijvlak. Schep de peterselie, gekneusde peper en zout naar smaak door de champignons en schep op de knoflooktoast.

WORD ABONNEE

Recente editie


Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."



Meer Lunchgerecht