Kir Royale met frambozen

seasons

22 september 2009

Kir Royale met frambozen Nagerecht voor 4 personen

  • 5 blaadjes witte gelatine
  • 1 eetlepel citroensap
  • 3 eetlepels suiker
  • 75 milliliter crème de cassis
  • ½ fles (350 milliliter) champagne
  • 200 gram frambozen
  • 4 toefjes citroenmelisse of flinters bladgoud

Week de gelatine 10 minuten in ruim koud water. Verwarm in een steelpan het citroensap met 50 milliliter water. Los de suiker al roerend op in dit vocht. Neem de pan van het vuur, knijp de gelatine goed uit en los de blaadjes al roerend op in het warme vocht. Roer ook de crème de cassis erdoor en schenk de champagne erbij. Schenk dit mengsel direct in vier champagneflûtes en laat de pudding iets stevig worden. Laat dan in elk glas 3-4 mooie frambozen zakken. Zet de glazen in de koelkast en laat de champagnepudding in 1 uur stevig worden. Garneer vlak voor het serveren met de rest van 
de frambozen en een toefje citroenmelisse of wat flinters bladgoud.

WORD ABONNEE

Recente editie


Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."



Meer Nagerecht