Kerst-kaasplankje met pruimencompote

seasons

20 oktober 2009

Nagerecht voor 4-6 personen Een kerstplankje met ca. 4-5 verschillende kazen uit het assortiment van Anna Haen. Lekker met de zoete pruimencompote. Ingrediënten:

  • 150 gram gedroogde pruimen
  • 250 milliliter (Beemster) appelsap
  • 225 gram Skaepsrond
  • 150 gram Wilde Weide belegen
  • 150 gram oude Leidse sleutelkaas
  • 150 gram le Petit Douruvael
  • 150 gram Machedoux

Laat de pruimen 2 uur laten weken in de appelsap. Kook daarna de pruimen met het sap afgedekt ca. 25 minuten. Laat helemaal afkoelen.Presenteer de kazen met de pruimencompote en rogge-krenten brood .

WORD ABONNEE

Recente editie


Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."



Meer Nagerecht