Initialen van merengue

seasons

20 oktober 2009

initialen-merenqueVoor ca. 8 initialen Ingrediënten:

  • 2 eieren
  • snufje zout
  • 100 gram fijne tafelsuiker

Verzamel de initialen uit van de gasten. Verwarm de oven voor op 150 ˚C. Splits de eieren. Klop de eiwitten op een lage stand in een kom met een snufje zout in ca. 2 minuten schuimig. Zet de mixer op de hoogste stand en klop totdat er stijve pieken ontstaan. Voeg dan al kloppend eetlepel voor eetlepel de suiker toe. Doe de massa in een spuitzak met een niet al te kleine spuitmond. Spuit elke letter uit de hand 2 keer op een met bakpapier bekleed bakblik. Houd nog wat schuim over. Zet het bakblik in het midden van de oven en draai de temperatuur terug naar 120 ˚C. Bak de letters in ca. 1 uur gaar. Zet steeds 2 letters tegen elkaar op en plak de bovenkant vast met een dotje schuim. Zet de letters voorzichtig terug in de oven en bak nog 10 minuten. Zet de oven uit en laat de letters in de oven helemaal afkoelen.

WORD ABONNEE

Recente editie


Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."



Meer Nagerecht