Honing met lavendel

seasons

7 juni 2010

Voor 1 potje van 2 deciliter Ingrediënten:

  • 1 flinke el verse lavendelbloemen of 2 tl gedroogde (biologische) lavendel
  • 2 dl (biologische) honing

Spoel de bloemen af en doe ze in een steelpannetje. Giet er de honing bij en verwarm zachtjes. Maak de honing niet te heet want dat gaat ten koste van de geur en smaak. Giet het mengsel in goed schoongemaakte en gesteriliseerde potjes en sluit goed af. Bewaar ca. 3 maanden op kamertemperatuur.

WORD ABONNEE

Recente editie


Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."



Meer Overig