Grottenham met geroosterde vijgen

seasons

22 september 2009

Grottenham met geroosterde vijgen Voorgerecht voor 4 personen

  • 6 vijgen
  • 1 eetlepel goede balsamicoazijn
  • 1 eetlepel extra vergine olijfolie
  • 150 gram grottenham
  • 2 eetlepels tuinkers
  • zwarte peper met molen

Snijd de vijgen in de lengte in kwarten. Meng de azijn met de olie en bestrijk er de snijvlakken van de vijgenpartjes mee. Verhit een droge koekenpan met antiaanbaklaag en rooster de vijgen 1 minuut op elk snijvlak. Verdeel de grottenham over vier borden, leg er de vijgenpartjes bij en bestrooi met de tuinkers. Maal er wat zwarte peper boven.

WORD ABONNEE

Recente editie


Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."



Meer Overig