Geroosterde zeebaars

seasons

29 september 2009

Bij de zachte smaak van de vis past de wat zoete peren-amandel pickle met het Oosterse accent heel goed. Geroosterde zeebaars Hoofdgerecht voor 4 personen Ingrediënten:

  • olijfolie
  • zout, peper
  • 2 bosjes koriander
  • 4 knoflooktenen, gehakt
  • 1 limoen, in plakjes
  • 4 zeebaarzen, schoongemaakt

Verwarm de oven voor op 225 ˚C. Snijd met een mes aan beide kanten van de vissen 3 diepe sneden van de buik naar de rug. Wrijf de vissen goed in met de olijfolie, de peper en het zout. Vul de holtes met de koriander, de knoflook en de limoen. Leg de vissen op een bakplaat en rooster ze in ca. 20 minuten in de oven gaar. Serveer met de chutney

WORD ABONNEE

Recente editie


Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."



Meer Hoofdgerecht