Chocolade paashazen

seasons

26 oktober 2010

Nodig voor 6 paashazen 150-200 gram pure chocolade en een stuk bakpapier

Bereiding Smelt 150 gram chocolade. Maak een spuitzakje door een 20 cm brede reep bakpapier tot een puntzakje te draaien en de rand iets om te vouwen. Zet eventueel vast met plakband. Vul het zakje met 1/3 van de gesmolten chocolade en let erop bij het dichtvouwen van het zakje, dat het naadje boven blijft. Zo rolt het zakje niet uit elkaar tijdens het spuiten. Teken met een viltstift hazen op een vel bakpapier. Draai het vel om. Knip een puntje van een paar millimeter aan de onderkant van het zakje. Spuit de haasjes op de achterkant van de tekening op het bakpapier in circa ¾ centimeter dikke lijnen en laat de chocolade stollen. Zet de hazen, elk met een eiermandje, tussen mooie grillige takken en wat gras als tafelmiddenstuk.

WORD ABONNEE

Recente editie


Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."



Meer Nagerecht