Bloemenbowl

seasons

1 oktober 2009

Voor 4-6 personen Ingrediënten:

  • 2 kopjes rode rozenblaadjes (onbespoten)
  • 2 eiwitten, losgeklopt
  • 1 fles roze prosecco
  • 2 theelepels rozenwater
  • ½ liter frambozen-sorbetijs
  • 1 kopje witte suiker

Bestrijk de helft van de rozenblaadjes met behulp van een penseel aan beide kanten met eiwit en wentel ze door de suiker. Laat de blaadjes op een met keukenpapier bedekt bord even opdrogen en herhaal het proces. Laat de blaadjes in een oven van 35˚ C of in de zon door en door droog worden. Bestrijk de rand van de glazen schaal met eiwit en wentel de rand door de suiker. Vul de schaal met de prosecco en roer er voorzichtig het rozenwater door. Laat wat ongesuikerde rozenblaadjes drijven op de schaal. Schep in zes mooie glazen elk een bolletje ijs en giet er de prosecco op. Garneer met extra rozenblaadjes.

WORD ABONNEE

Recente editie


Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."



Meer Nagerecht