Bietencrostini met verse geitenkaas

seasons

30 maart 2010

  • 6 sneetjes wit casinobrood (of stokbrood)
  • olijfolie
  • 1 zomerbietje
  • 200 gram verse geitenkaas
  • ca. 12 blaadjes jonge snijbiet
  • fleur de sel
  • heidehoning

1 Steek met een kookring, koeksteker of glas 12 kleine rondjes uit het brood. Besprenkel het brood met olijfolie en rooster het in een droge koekenpan goudbruin en krokant. 2 Boen het zomerbietje onder stromend koud water goed schoon. Snijd of schaaf het bietje in knapperige dunne plakjes. 3 Besmeer de crostini met de geitenkaas, leg er de plakjes biet en vervolgens de snijbiet op. Bestrooi met fleur de sel en druppel er nog een beetje heidehoning over.

WORD ABONNEE

Recente editie


Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."



Meer Bijgerecht