Auberginerolletjes met mozzarella en prosciutto

seasons

1 oktober 2009

Auberginerolletjes met mozzarella en prosciutto Borrelhapje of antipasti gerecht voor 4 personen

  • 2 lange aubergines
  • 150 gram dun gesneden prosciutto
  • bol buffelmozzarella
  • takjes tijm
  • olijfolie

Snijd de aubergines in lange, 1 cm dikke plakken. Bestrooien met zout, na 15 minuten afspoelen en droogdeppen. Bak dan de plakken goudbruin in olijfolie en leg ze naast elkaar op een snijplank. Laat ze afkoelen. Leg dan op iedere plak een plakje prosciutto, een reepje mozzarella (aan het begin) en een takje tijm. Rol het geheel op tot een pakje en bestrooi met wat peper uit de molen.

WORD ABONNEE

Recente editie


Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."



Meer Overig