Win een wildarrangement voor 2 personen bij Villa Ruimzicht in Doetinchem – gesloten

Marloes Blom

15 november 2019

Villa Ruimzicht

Het wildseizoen is begonnen. Dit is dus dé periode om te genieten van een 6-gangen wild diner, om vervolgens heerlijk te slapen in een hotelbed. En dan de volgende dag smullen van een ‘live cooking ontbijt’. Klinkt dat even fijn! Het goede nieuws: Seasons geeft 1 zo’n wildarrangement voor 2 personen cadeau, t.w.v. € 159 p.p.

Deze advertorial kwam tot stand in samenwerking met Stichting Achterhoek Toerisme

Culinair genieten bij Villa Ruimzicht in de Achterhoek

In de Achterhoek is het wildseizoen in volle gang. Dé periode om deze prachtige omgeving te ontdekken, te genieten van de natuur, kastelen, landgoederen, historische stadjes, interessante musea én, niet in de laatste plaats, je culinair te laten verwennen. Tot eind januari hebben veel restaurants in deze regio de lekkerste wildgerechten op de menukaart staan. Bij hotel-restaurant Villa Ruimzicht in Doetinchem koken ze zoveel mogelijk met lokale producten. Het gebouw dateert uit 1885 en heeft de status van rijksmonument. Lees hier meer over wild eten in de achterhoek. Kerst Ruimzicht

Meer informatie

Villa Ruimzicht | | Ruimzichtlaan 150 | Doetinchem Hier lees je de ins en outs van het wildarrangement.

Kans maken op een wildarrangement (diner, overnachting en ontbijt voor 2)?

Vul dan onderstaand winformulier in.

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

Deze winactie loopt t/m 12 december 2019 23:59 uur. De winnaar wordt willekeurig gekozen en krijgt bericht via e-mail. Bekijk hier onze spelvoorwaarden.

Troostprijs

Niet gewonnen bij het wildarrangement? Niet getreurd, we geven als troostprijs ook nog 3x het Wild Kookboek weg. Dit boek met de lekkerste wild-recepten uit de Achterhoek is geschreven door ‘onze’ Jacques Hermes. Hij reisde voor het boek langs de jager- en wildslager, chefs en wijnmakers in de Achterhoek. Twintig chefkoks delen hun inspirerende verhalen en recepten. Dat leverde een heerlijk kookboek op wat antwoord geeft op waar je het beste wild koopt, hoe je het het beste schoonmaakt en bewaart. Tip, lees ook: Wild eten in de Achterhoek SAMENSTELLING: MARIËTTE LAAN & MIRJAM ROSKAMP | M.M.V. ANOUK LEENDERS BEELD: VILLA RUIMZICHT

WORD ABONNEE

Recente editie


Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."



Meer Acties en aanbiedingen